Beoordelingen van Poké Perfect Amsterdam

Recente recensies van Poké Perfect Amsterdam

4 sterren na 22 reviews

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker zoals altijd, echter kon ik de saus niet ontdekken op mijn gerecht, waarschijnlijk eruit gelopen omdat de deksel niet goed dicht was :-(

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

de ingrediënten zijn allemaal goed en vers. Jammer dat het verschil tussen normaal en groot maar in de hoeveelheid rijst is (meer rijst dan de andere ingrediënten)...

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, jammer dat de persoon in de zaak geen Nederlands kon praten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Poke bowl zalm was echt veel te drassig van de saus. Poke bowl tonijn was perfect.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl was erg lekker! Wel grote hoeveelheid aan soyabonen, had iets minder gemogen.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vond in het eten een aant haren van de medewerkers. Helaas niet kunnen opeten!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker , goede hoeveelheid, Fijne bediening

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet op tijd klaar voor afhalen en 1 ingrediënt (die ook nog extra duur was) waren ze vergeten. Jammer, maar kan gebeuren natuurlijk.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima bowls! Wij hadden ze als lunch besteld, de grote was wel erg groot!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima maar teveel rijst voor det toppings. En we bestelden de duurzame stokjes a 2 euro per paar, maar er zaten gewone houten stokjes bij.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel. Waar voor je geld. Een min-punt: de crispy tofu was niet crispy...beetje van dat kartonbord dat naar frituur smaakte.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Optijd klaar. En heerlijk! Heb de slow cooked beef

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ongeveer 1.5 jaar voor het eerst gegeten en toen was het heerlijk, elke keer wanneer ik terug kom valt het weer tegen. De kwaliteit is verminderd en de topping is erg schaats voor de prijs die je betaald. Dit was m’n laatste keer bestellen.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had de spicy sriracha tuna regular besteld. Ik snap wel waarom ze de naam Poké Perfect hebben. M’n gerecht was zooo lekker en zo vers. Daarnaast vind ik dat je waard krijgt voor je geld. Ik heb hier 2 avonden van kunnen eten! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw erg lekkere bowls. Grote porties, lekkere vis, verse groenten en super saus. Haal het ook!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker, goede verhouding rijst en product

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

graatjes in mijn zalm. alles werd een grote waterige bende alsof het zo uit de vriezer is gekomen vanochten.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

stukjes kip waren iets te doorbakken.